Welcome
Naho Owada Retreat

“This is Eternal Love”

December 12-13, 2020

Retreat Recordings

Day 1

Day 2

Agenda 

(Times below are France Local)
Convert to Your Timezone

Day 1: Sat, Dec 12th, 3pm – 9:30pm (France)

2:55 PM – LOGIN to ZOOM MEETING

Session 1: 3pm – 4pm

– 30 minute break

Session 2: 4:30pm – 5:30pm

– 60 minute break

(Separate zoom rooms will be available for interactive attendee mingling during this time.)

Session 3: 6:30pm – 7:30pm

– 60 minute break (with mingling)

Session 4: 8:30pm – 9:30pm

End of Day 1

Day 2: Sun, Dec 13th, 3pm – 9:30pm (France)

2:55 PM – LOGIN to ZOOM MEETING

Session 1: 3pm – 4pm

– 30 minute break

Session 2: 4:30pm – 5:30pm

– 60 minute break

(Separate zoom rooms will be available for interactive attendee mingling during this time.)

Session 3: 6:30pm – 7:30pm

– 60 minute break (with mingling)

Session 4: 8:30pm – 9:30pm

End of Retreat

RETREAT BONUS
Naho's Talk at Nothing Conference 2020

ANOTHER NAHO VIDEO

Sign up for the newsletter...